Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Microsoft Office 2010 pa pagesë dhe online

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Microsoft Office 2010 pa pagesë dhe online

  Mesazh nga KosovaPower prej Thu Jul 16, 2009 6:40 am

  Microsoft e Google gjatë disa muajve të fundit po shkëmbejnë goditje në mes vete. Pas paralajmërimit të kompanisë Google për paraqitjen e sistemit të vet operativ, Microsoft ka njoftuar se së shpejti do të nis Office 2010 i cili do të jetë pa pagesë dhe do të konkurrojë ndaj Google Docs. Nafaka jonë!
  Bëhet fjalë për paketën Office e cila, sikur edhe Google Docs, do të mund të jetë e qasshme nëpërmes shfletuesit të internetit, derisa do të përmbajë versionet më të thjeshtësuara të Word, Excel, PowerPoint e OneNote. Lansimi është planifikuar për fillimin e vitit të ardhshëm.

  Në Microsoft theksojnë se sipas dëshirave të shprehura të përdoruesve edhe ata duan që të gjitha aplikacionet e popullarizuara t’i bartin edhe në internet. Mbi 400 milionë përdorues të sistemit Windows Live do të mund të përdorin Office 2010 krejtësisht pa pagesë. Shkurt e shqip, për përdorimin e Office 2010 do të ju nevojitet vetëm emri përdorues (username) dhe fjalëkalimi (password) me të cilët hapni e-mailin në Windows Live.

  Office 2010 në versionin eksperimental do të duhej të del qysh në muajin dhjetor të këtij viti.

   Ora është Mon Apr 23, 2018 6:32 pm