Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Shkarkohen një miliardë e gjysmë aplikacione për iPhone

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Shkarkohen një miliardë e gjysmë aplikacione për iPhone

  Mesazh nga KosovaPower prej Thu Jul 16, 2009 6:39 am


  Shkarkohen një miliardë e gjysmë aplikacione për iPhone

  Para më pak se tre muaj kemi shkruar për miliardin e parë të aplikacioneve për iPhone të cilat përdoruesit i kanë shkarkuar nga hapja e dyqanit online Apple App Store, e tani kjo shifër është ngritur në një miliard e gjysmë.
  Nëse dikush ka arritur të pozicionohet mirë përballë recesionit global i cili po i dridh të gjitha tregjet e botës që një vit, atëherë ajo është kompania Apple. Me kompjuterët Mac nuk po i ecën aspak keq, iPhone po shitet jashtëzakonisht mirë, derisa përdoruesit çdo ditë e më shumë po e shohin këtë pajisje si platformë dhe nuk përtojnë të provojnë ndonjë aplikacion nga Apple App Store. Sa për rikujtim, nga secili aplikacion i shitur Apple merr 30 për qind.

  Krejt kjo do të thotë se iPhone është duke zënë pozitë çdo ditë e më të rëndësishme në tregun e telefonave të mençur, derisa vlerësimet e fundit të analistëve thonë se Nokias nuk po i shkruhet mirë.

  Edhe pse të gjitha kompanitë tjera të mëdha të cilat zhvillojnë platformë mobile, Google, Nokia, RIM, Palm e Microsoft kanë hapur dyqane të ngjashme aplikacionesh, nuk kemi dëgjuar se ndonjëri prej tyre të jetë lavdëruar me shifrat me të cilat këtë po e bën Apple.

  www.apple.com

   Ora është Mon Apr 23, 2018 7:04 pm