Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Facebook bëhet me konkurrent

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Facebook bëhet me konkurrent

  Mesazh nga KosovaPower prej Thu Jul 16, 2009 6:37 am

  Në internet është paraqitur Skinbook, respektivisht rrjeti online i shoqërimit për nudistë dhe natyralistë. Deri më tani i janë bashkuar 6.000 njerëz, derisa krijuesit e tij shpresojnë që së shpejti do t’i bëhen konkurrencë rrjetit të popullarizuar Facebook.
  Edhe Skinbook ofron krijimin e miqësive si dhe publikimin e fotografive dhe video materialeve. Njëri prej krijuesve të këtij rrjeti, 24-vjeçari Karl Maddocks thotë se dëshiron të inkurajojë njerëzit të cilët nuk janë aq krenarë me trupin e tyre.

  Faqja e internetit është krijuar vitin e kaluar kur disa studentë nga Manchesteri pas pushimit të tyre në një plazh nudiste kanë filluar të shkëmbejnë përvojat e tyre.. Maddocks thotë se ka dashur ta fshijë, por e ka kuptuar se do të ishte dëm i madh po që se do të bënte një gjë të tillë.

   Ora është Thu Apr 19, 2018 11:22 am