Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Vjen netbooku i parë i bazuar në Android

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Vjen netbooku i parë i bazuar në Android

  Mesazh nga KosovaPower prej Thu Jul 16, 2009 6:35 am

  Kompania Acer do të duhej që gjatë muajit gusht të paraqes netbookun e parë me sistemin operativ Android të Google, por jo vetëm me të; bëhet fjalë për zgjidhje dual-boot, ku përdoruesit gjatë nisjes së kompjuterit mund të zgjedhin në mes të Windows XP-së dhe Androidit.
  Nëse pyesni se çfarë dreqi po lyp sistemi operativ i dedikuar për telefona të mençur (Android) në kompjuterë, pyetja është me vend. Mirëpo, Android është sistem bukur i fuqishëm, i cili me disa modifikime të caktuara mund të fut në lëvizje laptopin, me shpenzim minimal të baterisë dhe ka kërkesa të vogla harduerike.

  Për të mos refuzuar përdoruesit potencialë, kompania Acer që të ofrojë zgjidhje ashtu që me netbookun e ri do të ofrojë dy sistemet operative njëkohësisht: Windows XP e Android.

  Të dhënat e sakta të netbookut të ri nuk dihen, mirëpo mund të pritet që të jetë i bazuar në procesorin Atom të kompanisë Intel.

  www.acer.com

   Ora është Thu Apr 19, 2018 11:39 am