Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Peugeot 3008 e 308 SW automjete afariste të vitit

  Share

  Peugeot 3008 e 308 SW automjete afariste të vitit

  Mesazh nga dannchee prej Mon Jul 13, 2009 7:07 am  Në garën për titullin prestigjioz “Automjeti afarist i vitit 2009” në Gjermani, vendin e parë në kategorinë "automjeti i vogël kompakt" e ka zënë modeli Peugeot 3008.
  150 ekspertë për dy ditë rresht kanë testuar 61 modele të prodhuesve të ndryshëm, me to kanë kaluar mbi 50.000 kilometra dhe si automjetin më të mirë afarist në kategorinë “automjeti i vogël kompakt” kanë shpallur Peugeot 3008 si fitues absolut, i cili i bashkon të gjitha përparësitë dhe karakteristikat pozitive të automjeteve sportive, të kombinuara dhe limuzinave.

  0Peugeot 308 SW sipas votave të jurisë për herë të dytë me radhë është shpallur automjeti më i mirë për afarizëm në kategorinë e “automjeteve kompakte” dhe me këtë e ka arsyetuar shpërblimin të cilën Peugeot i është dorëzuar për këtë model edhe gjatë vitit të kaluar, derisa në radhitjen e përgjithshme gjendet në vendin e tretë.

  Në radhën e fituesve gjendet edhe modeli 107 i Peugeot, i cili që prej fundit të vitit 2008 mund të gjendet në versionin e ridizajnuar.

  Garën “automjeti afarist i vitit” e organizon revista e ekspertëve automobilistik nga Gjermani "Firmenauto“ dhe DEKRA, organizata kryesore për kontrollin e automjeteve

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:12 pm