Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Tastierë me taste OLED

  Share

  Tastierë me taste OLED

  Mesazh nga dannchee prej Mon Jul 13, 2009 7:04 am

  Per shkak se idetë e mëhershme të këtij lloji janë bukur të kushtueshme, sikur tastiera Optimus Maximus tek e cila të gjitha tastet në të njëjtën kohë janë edhe ekrane të vogla OLED dhe kushton 1.600 dollarë, kompania OCZ ka vendosur të ofrojë një alternativë më të lirë.
  Për dallim nga Optimus Maximus, tastiera Sabre e OCZ-së në fakt është një tastierë e thjeshtë me shtesë të nëntë tasteve OLED të cilat programohen. Pos që në përgjithësi nuk duket aq mirë, tastet OLED në Sabre kanë edhe një numër të kufizuar ngjyrash.

  Mirëpo triku është tek çmimi. Tastiera e OCZ-së kushton “vetëm” 130 dollarë amerikanë.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:40 pm