Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Celular i Nokias i rezistueshëm ndaj ujit e pluhurit

  Share

  Celular i Nokias i rezistueshëm ndaj ujit e pluhurit

  Mesazh nga dannchee prej Mon Jul 13, 2009 5:47 am

  Nokia ka paraqitur një celular të ri me mundësi relativisht modeste, por të rezistueshëm ndaj ndikimeve të jashtme, para së gjithash ndaj ujit e pluhurit. E për dallim nga pajisjet tjera të këtij lloji, kjo madje edhe duket bukur.
  Nokia 3720 mund të lavdërohet për mbështetje të teknologjisë EDGE, fotoaparatin me dy megapiksela (me blic LED), radio FM, Bluetooth 2.1 si dhe mundësinë e zgjerimit të memories me anë të kartelave microSD.

  Nuk është keq, por jo edhe diçka spektakolare, mirëpo kur kuptoni se këtë celular mund ta fusni në midis të pluhurit apo ta shpërlani me ujë e mos ta gjej gjë, e krejt këtë për 125 euro, gjërat atëherë tingëllojnë shumë më mirë.


  www.nokia.com

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:19 pm