Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Apple para Nokias?

  Share

  Apple para Nokias?

  Mesazh nga dannchee prej Mon Jul 13, 2009 5:38 am

  Sipas analizës së bërë nga kompania Generator Research, Apple do të mund të bëhej kompania dominuese në tregun e telefonave të mençur dhe deri në vitin 2013 do të mund të largonte nga froni Nokian e paprekshme.
  Nëse vazhdon rënia e saj, Nokia për katër vite do të bie në 20 për qind të pjesëmarrjes në tregun e telefonave të mençur, derisa në anën tjetër iPhone në të njëjtën periudhë do të duhej të bëj për vete 33 për qind të tregut botëror.

  Nokia e Apple, sipas pjesëmarrjes në treg, do të duhej të barazoheshin qysh në vitin 2011, derisa parashikohet se Apple gjatë këtij viti do të mund të shiste hiq më pak se 77 milionë iPhone.

   Ora është Sat Apr 21, 2018 7:29 am