Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Gmail del nga versioni eksperimental

  Share

  Gmail del nga versioni eksperimental

  Mesazh nga dannchee prej Mon Jul 13, 2009 5:37 am

  Prodhimet dhe shërbimet e kompanisë Google gjithmonë janë subjekt i përqeshjes sepse gjenden në “fazën e përhershme eksperimentale”, me fjalë tjera, Google asnjëherë nuk ka dashur të marr përsipër përgjegjësinë e plotë dhe të thotë: po, këto janë produkte të përfunduara, mund t’i përdorni pa frikë. Megjithatë, kjo ka ndryshuar, sepse Google e ka larguar shenjën “beta” nga disa prej produkteve të saj kryesore.
  Produktet të cilat janë liruar nga emërtimi eksperimental “beta” janë Gmail, Google Calendar, Google Docs e Google Talk. Me përjashtim eventual të Google Docs, i cili nuk është krejtësisht i përfunduar, në fakt bëhet fjalë për produkte të cilat nuk mund të konsiderohen në versione të hershme testuese, por për produkte të përfunduara.

  Megjithatë, me emërtimin e ri ngritën edhe disa çështje! Google produktet e veta i ka ofruar pa pagesë; tani kur nuk bëhet fjalë për versione testuese, a mund të presim që disa prej tyre do të fillojnë të bëhen me pagesë? Duket se po qe besa.

  Google Apps, një paketë aplikacionesh e dedikuar për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, ofrohet pa pagesë, por ka edhe versionin më të fuqishëm për të cilët duhet paguar, e prej dje në mënyrë misterioze është zhdukur lidhja e internetit në versionin e saj pa pagesë, për t’u kthyer pak orë më vonë. Se a është rastësi apo jo, gjykoni vet.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 9:25 pm