Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  buka bajat

  Share

  buka bajat

  Mesazh nga dannchee prej Mon Jul 13, 2009 5:13 am

  Kishte qene njehere nje vajze dhe i thot nena , shko bije merr ne furr buk bajat kur shkon vajza ne furr pyet puntorin a keni buke bajat puntori ia kthen po vajza thote po pse nuk po e gjuni

   Ora është Fri Mar 23, 2018 5:18 am