Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Tastierë me taste OLED

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Tastierë me taste OLED

  Mesazh nga KosovaPower prej Sun Jul 12, 2009 7:29 pm

  Për shkak se idetë e mëhershme të këtij lloji janë bukur të kushtueshme, sikur tastiera Optimus Maximus tek e cila të gjitha tastet në të njëjtën kohë janë edhe ekrane të vogla OLED dhe kushton 1.600 dollarë, kompania OCZ ka vendosur të ofrojë një alternativë më të lirë.
  Për dallim nga Optimus Maximus, tastiera Sabre e OCZ-së në fakt është një tastierë e thjeshtë me shtesë të nëntë tasteve OLED të cilat programohen. Pos që në përgjithësi nuk duket aq mirë, tastet OLED në Sabre kanë edhe një numër të kufizuar ngjyrash.Mirëpo triku është tek çmimi. Tastiera e OCZ-së kushton “vetëm” 130 dollarë amerikanë.

  www.ocztechnology.com

   Ora është Thu Apr 26, 2018 1:08 pm