Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  System Cleaner 5.73

  Share
  avatar
  RimnicCk.
  Super Moderator
  Super Moderator

  System Cleaner 5.73

  Mesazh nga RimnicCk. prej Tue Jul 07, 2009 3:02 am  Sistemit Cleaner ™️ është një mjet për rivendosjen e hard
  drive-hapësirë, pastrimin e historisë së aktivitetet tuaja në
  kompjuterin tuaj dhe mbajtja e sistemit tuaj të re si running. Ky
  program ju lejon të pastër drives tuaj nga dosjet e panevojshme dhe të
  përkohshme, duke përfshirë your browser cache, cookies, history, lista
  e fundit dokument, fotografi të përkohshëm, i hallakatur çinstaloni
  entries and more. Ajo objektivat më shumë se 100 fotografi extensions,
  e cila mundëson që të hetoj dhe njohin shumica e panevojshme fotografi
  në kompjuterin tuaj. Ju mund të zgjidhni për të fshini fotografi në
  ricikloj bin ose për të përcaktuar një backup folder. Përveç kësaj,
  Sistemit Windows Cleaner përfshin një menaxher për fillimin dhe
  gjithashtu ju lejon të hiqni pavlefshme Fshirës informacionin e
  regjistrit si edhe një ekspert për të rivendosur undo ndryshimet nëse
  ka nevojë.

  System Cleaner™️ is a tool for restoring hard-drive space, cleaning up
  the history of your activities on your computer and keeping your system
  running like new. The program allows you to clean your drives from
  unnecessary and temporary files, including your browser cache, cookies,
  history, recent document list, temporary files, errant uninstall
  entries and more. It targets more than 100 file extensions, which
  enable it to scan and recognize most of the unnecessary files on your
  computer. You can choose to delete the files to the recycle bin or to a
  specified backup folder. In addition, System Cleaner includes a Windows
  Startup manager and also allows you to remove invalid uninstaller
  information from the registry as well as a restore wizard to undo the
  changes if needed.

  Size: ( 6.87)

  Download

  MediaFire Link Part 1

   Ora është Thu Apr 26, 2018 12:40 pm