Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  7-Zip 4.6 Download

  Share
  avatar
  RimnicCk.
  Super Moderator
  Super Moderator

  7-Zip 4.6 Download

  Mesazh nga RimnicCk. prej Sun Jul 05, 2009 11:34 pm  7-Zip është një skedë me të lartë archiver compression ratio. Programi
  mbështet 7z, ZIP, taksi, RAR, ARJ, LZH, chm, gzip, BZIP2, Z, TAR, CPIO,
  RPM dhe formatet debutuese. Compression ratio në vendet e reja 7z
  format është 30-50% më të mirë se sa proporcioni në formatin ZIP.

  7-Zip is a file archiver with the high compression ratio. The program
  supports 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, LZH, CHM, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO,
  RPM and DEB formats. Compression ratio in the new 7z format is 30-50%
  better than ratio in ZIP format.

  MediaFire Link Part 1

   Ora është Sat Apr 21, 2018 7:21 am