Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  CPU Speed Professional 3.0

  Share
  avatar
  RimnicCk.
  Super Moderator
  Super Moderator

  CPU Speed Professional 3.0

  Mesazh nga RimnicCk. prej Sun Jul 05, 2009 11:33 pm  Përdor CPU Speed profesionale për të provuar ndryshimet tuaja ose AMD
  procesor Intel shpejtësia. Kjo shumë pak aplikimin do të ju tregojnë të
  REAL shpejtësia e juaj Qendrore Processing Unit (CPU). Ju gjithashtu
  mund të paraqesë tuaj për të shpejtuar rezultatet e CPU Speed online
  WORLD rangut të tabelave dhe të shohin se si kompjuteri juaj krahasohet
  me të tjerët - të gjithë botën dhe në shtetin tuaj.
  CPU Speed është
  më të sakta dhe më të besueshme mjet për matjen e shpejtësisë së
  kompjuterit tuaj. Mbi një milion njerëz kanë shkarkuar këtë program të
  madh.

  Use CPU Speed Professional to test your Intel or AMD processor speed.
  This great little application will tell you the REAL speed of your
  Central Processing Unit (CPU). You can also submit your speed results
  to the CPU Speed online WORLD ranking tables and see how your computer
  compares with others - around the world and in your own country.
  CPU
  Speed is the most accurate and most reliable tool for measuring your
  computer's speed. Over one million people have downloaded this great
  program.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 9:23 pm