Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Nugen Audio Seq1 Master Edition

  Share
  avatar
  RimnicCk.
  Super Moderator
  Super Moderator

  Nugen Audio Seq1 Master Edition

  Mesazh nga RimnicCk. prej Sun Jul 05, 2009 11:31 pm  Description: kombinuar të njohur qasja tradicionale e EQ me fuqinë e
  plotësisht i pavarur, i lidhur ose i vendosur stereo dhe në mes të
  palës operacion, SEQ1 është një dhuratë për përzierje serioze dhe
  mastering engineer. Linked operacion materiale për të ekuilibruar,
  Stereo operacion për rrobaqepsi individuale të dyja anët e spektrit
  stereo, dhe në mes të palës ku bilanci është delikate dhe disa punë
  shtesë është e nevojshme - të përsosur për postin e prodhimit /
  mastering punë. Nëse stereo dhe në mes të palës operacion janë të reja
  për ju, provoni SEQ1 sot dhe zbuloni një liri të re në skulpturë i
  zërit.

  SEQ1 është një paraqiti plotë, 7-banda, lineare fazën
  stereo barazues ofruar plotësisht parametric bell-kthesa, HPF, LPF, të
  lartë dhe i ulët sirtar EQ dhe fakultative grafike feedback.

  SEQ1â
  ™️ s intuitive interface dorëzon të qarta, transparente audio me
  maksimum efektshmërinë shkallëzuar në një nivel që i përshtaten çdo
  aplikim. Me një 64-bit udhën e përpunimit të brendshëm, 10 Hz - 30kHz
  rezolutë filtra të lartë dhe faza-paprekur algoritma te ju mund të jeni
  i siguroi të cilësisë më të lartë audio.

  Description: Combining the familiar approach of traditional EQ with the
  power of fully independent, linked or off-set stereo and mid-side
  operation, SEQ1 is a gift for the serious mix and mastering engineer.
  Linked operation for balanced material, Stereo operation for individual
  tailoring of either side of the stereo spectrum, and mid-side where the
  balance is delicate and some additional work is required - perfect for
  post production/mastering work. If stereo and mid-side operation are
  new to you, try SEQ1 today and discover a new freedom in sonic
  sculpture.

  SEQ1 is a full featured, 7-band, linear phase stereo
  equalizer offering fully parametric bell-curves, HPF, LPF, high &
  low shelving EQ and optional graphical feedback.

  SEQ1’️s
  intuitive interface delivers clear, transparent audio with maximum
  efficiency at a scalable level to suit any application. With a 64-bit
  internal processing path, 10 Hz - 30kHz high resolution filters and
  phase-intact algorithms you can be assured of the highest audio quality.

  Size: ( 5.97 MB )

  MediaFire Link Part 1

   Ora është Fri Mar 23, 2018 10:32 am