Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Exe Guarder 2.1

  Share
  avatar
  RimnicCk.
  Super Moderator
  Super Moderator

  Exe Guarder 2.1

  Mesazh nga RimnicCk. prej Sun Jul 05, 2009 11:28 pm  Exe Guarder mbron ekzekutueshme ndonjë fotografi me fjalëkalimin e vet
  nga jo-autorizuar ekzekutimin ose kopje. Ajo mbështet të gjitha
  dritaret exe-files. VETEM 2 HAPA thjeshtë dhe e lehtë, një fjalë-kalin
  të do të jetë e nevojshme për të drejtuar exe file. Exe file-Encrypted
  nga exe Guarder do të tregojnë password dialog box para running. Ju
  jeni i lejuar për të vendosur dhe fjalëkalimin diçiturë njoftim
  password i gabuar.


  Të Encrypted exe file-kompjuteri juaj
  mund të dallojnë nga të tjerët. Pra, nëse ju set 'Nevoja nuk
  fjalëkalimin tim për kompjuter', atëherë nuk do të ketë fjalëkalimin
  nevojshme në kompjuterin tuaj. Por kur është kopjohet file të tjera
  kompjutera password-kuti do të pop-up çdo kohë para se të running. Kjo
  do të ndalojnë exe file-u kopjohet tjera kompjuterat tuaj pa autorizim.

  Exe
  Guarder gjithashtu ju lejon të jepni dikujt një vlerësim të kufizuara.
  Për shembull, nëse doni të tjerët të nisë tuaj exe file-para
  01/01/2005, password kuti nuk do të tregohet para kësaj date. Por pas
  kësaj, fjalekalimin Popup kur të tjerët do të përpiqet të nisë atë.

  Exe
  Guarder mbron tuaj exe file-me larte forcën encryption. Por exe do ta
  mbani origjinal karaktere të tilla si struktura, icons, burimeve,
  seksionet dhe kështu me rradhë, me vetëm një rritje të vogël Madhësia
  (rreth 3k bytes).

  Ju mund të kopjoni tuaj Encrypted exe file-për
  çdo kompjuter. Dhe nuk ka nevojë të shqetësohen për fotografi duke u
  kopjuar. Por mos harroni fjalëkalimin tuaj. Ne nuk mund të ju ndihmojë
  nëse ju ka humbur fjalëkalimin tuaj.

  Mbështetje të gjitha përmasat exe file nga K bytes të M bytes edhe G bytes.

  Mbështetje më të exe ndërtues i formateve të tilla si:
  Shumica Installers, Autor i ndërgjegjshëm, VC + +, BCB, Delphi, vb, VF, JBuilder dhe kështu me radhë.

  Exe Guarder protects any executable file with its own password from
  non-authorized execution or copy. It supports all windows exe-files.
  ONLY 2 SIMPLE AND EASY STEPS, a password will be required to run the
  EXE file. Exe-file encrypted by Exe Guarder will show password dialog
  box before running. You are allowed to set the password caption and
  wrong password notice.


  The encrypted exe-file can
  distinguish your computer from others. So if you set ' Needn't password
  on my computer', then there will be no password needed on your
  computer. But when the file is copied to other computers the
  password-box will pop-up every time before running. This will forbid
  the exe-file being copied to other computers without your authorization.

  Exe
  Guarder also allows you to give someone a limited evaluation. For
  example, if you want others to launch your exe-file before 01/01/2005,
  the password box will not be shown before this date. But after that,
  the password will popup when others try to launch it.

  Exe
  Guarder protects your exe-file with high strength encryption. But the
  exe will keep it's original characters such as structure, icons,
  resources, sections and so on, with only a small size increased ( about
  3k bytes ).

  You can copy your encrypted exe-file to any
  computer. And needn't worry about the file being copied. But do not
  forget your password. We can not help you if you lost your password.

  Support all size exe file from K bytes to M bytes even G bytes.

  Support most exe builder's formats such as:
  Most Installers, Author Ware, VC++, BCB, Delphi, VB, VF, JBuilder and so on.

  Size: ( 620.42 KB )

  MediaFire Link Part 1

   Ora është Fri Mar 23, 2018 10:19 am