Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si te ndryshojme IP i kompjuterit

  Share

  Si te ndryshojme IP i kompjuterit

  Mesazh nga TRo0PiX prej Wed Jul 01, 2009 6:00 am

  ne kete tutorial do te ndryshojme IP i kompjuterit
  (ndryshimi i IP behet per shkaqe te ndryshme si fshehje per vendodhjen , per heqjen e banneve etj)

  01. klikojme te "Start"
  02. klikojme "Run"
  03. shkruajme "command" dhe enter ose ok
  04. na shfaqet nje tabele e MSDOS prompt
  05. shkruani fjalen ne kllapa (ipconfig /release) dhe enter
  06. shkruani exit dhe ok
  07. klikoni me te djathten ne "Network Places" ose "My Network Places"
  08. klikoni properties
  09. klikoni me te djathten tek "Local Area Connection" dhe me pas klikoni "properties"
  10. Dy-here klik ne "Internet Protocol (TCP/IP)" dhe zgjidhni "General"
  11. klikoni tek "Use the following IP address" under the "General"
  12. krijoni nje adrese IP te re .
  13. shtypni butoni -tab- dhe "Subnet Mask" do te plotesohet automatikisht.
  14. klikoni "Ok"
  15. perseri klikoni "Ok"
  (ju shfaqe perseri tabela e "Local Area Connection")
  15. Klikoni m ete djathten ne "Local Area Connection" dhe shkoni perseri Properties.
  16. klikoni tek "TCP/IP" opsionet
  17. kete here klikoni "Obtain an IP address automatically"
  19. klikoni ok dhe perseri klikoni ok
  20. Tani IP juaj u ndryshua

  KlM

   Ora është Thu Mar 22, 2018 9:26 am