Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Beni kompjuterin tuaj te flas (pa program)

  Share

  Beni kompjuterin tuaj te flas (pa program)

  Mesazh nga TRo0PiX prej Wed Jul 01, 2009 5:58 am

  Beni kompjuterin tuaj te flas (pa program)

  --------------------------------------------------------------------------------

  Beni kompjuterin tuaj te flas:
  Hapni notepadin
  Kopjoni kete tekst dhe vendoseni ne dokumentin e notepadit:

  Cito:
  Dim msg, sapi
  msg=InputBox("Shkruaje tekstin këtu","Talk it")
  Set sapi=CreateObject("sapi.spvoice")
  sapi.Speak msg

  Ruajeni dokumentin me prapashtesen .vbs
  Pastaj hapeni dokumentin e ruajtur, ne hapsiren e treguar shkruajeni tekstin e deshiruar, dhe klikoni talk it.

   Ora është Fri Mar 23, 2018 10:37 am