Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Pastro pc nga filet e pa nevojshem

  Share

  Pastro pc nga filet e pa nevojshem

  Mesazh nga TRo0PiX prej Wed Jul 01, 2009 5:57 am

  Pastro pc nga filet e pa nevojshem

  Pastro PC-en tuaj totalisht ...

  Qe ta pastrojsh Pc-en tuaj totalisht nga filet e pa nevojshme cookie-t, internet Histro-in,Temp File-et OLD fajllat Etc..

  Veprojm kështu..., .Shkojm Tek Butoni StarT ,

  Run Në run e Shënojm cleanmgr /sageset:50

  dhe te gjitha pikat duhet te tikohen.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:49 pm