Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Heki Reklamat Nga .TK

  Share

  Heki Reklamat Nga .TK

  Mesazh nga TRo0PiX prej Wed Jul 01, 2009 5:53 am

  Hjeki reklamat nga .TK

  Ketu kemi tri mundesi , te triat do tua tregoi :

  1. DO te thote mu largu PoPup
  2. Me menaxhu ne PoPup-in ( me hap aty nje faqe tonen)
  3. PoPup mu largu pas nje kohe te caktuar...

  Per te triat i keni CODET :
  Keto code i vendosni ne HOME ne mes dhe

  1.
  if (window.top != window.self) { window.top.location=window.self }
  2.
  subwin = window.open("http://YourHost.com/YourAccount/PopupPage","subwindow","height=100,width=486");
  3.
  setup=& #39;toolbar=no,location=no,directories=no,status=n o,menubar=no,width=200,height=150' setup += 'scrollbars=no,resizable=no' pop = window.open ("","subwindow",setup) pop.document.write(''); pop.document.write(''); pop.document.write(''); pop.document.write('setTimeout('); pop.document.write('"self.close()'); pop.document.write(';",5000)'); pop.document.write('pop.document.write('

  Dont forget to visit

  '); pop.document.write('

  Smart-Hack

  '); pop.document.write('

  For all your BannerKillers

  '); pop.document.write('');


  Hiqi reklamat nga 50 Megs.COm

  Vendos codin ne mes te dhe

   Ora është Thu Mar 22, 2018 2:01 am