Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Hekja shigjeten e vogel Shortcut ne iconat e desktopit..

  Share

  Hekja shigjeten e vogel Shortcut ne iconat e desktopit..

  Mesazh nga TRo0PiX prej Wed Jul 01, 2009 5:52 am

  Shko :
  Start RUN tani regedit ne regedit shko
  HKEY_CLASSES_ROOT
  pasi ta hap kete e lyp fajllin me emer
  lnkfile
  e hap ket fajll edhe ne anen e djatht shkon e fshin
  fajllin me emer "IsSHortcut"
  pastaj e lyp fajllin me emer piffile ne te njejten direktori
  shko edhe aty e fshin fajllin me emer "IsSHortcut"
  dhe pas ristartimit te PC-s do te hiqen shigjetat e vogla te ikonave

   Ora është Thu Mar 22, 2018 2:06 am