Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Siguro pc nga rreziqet online

  Share

  Siguro pc nga rreziqet online

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Fri Apr 17, 2009 7:43 am

  http://i35.tinypic.com/281u0ox.gif

  Ketu po ju sjellim disa masa paraprake qe duhen marre per ta mbajtur kompjuterin te sigurte karshi rreziqeve online, si viruse, krimba apo trojane:


  - Instaloni nje program antivirus ne kompjuter.

  - Tregohuni kujdes ndaj bashkengjitjeve qe ju vijne ne e-mail nga burime a persona te panjohur. E-maili eshte burimi kryesor per viruse, krimba dhe trojane.

  - Kujdes me shkarkimet qe ju dergojne permes aplikacioneve te bashkebisedimit (si MSN Messenger apo Yahoo Messenger).

  - Perzgjidhini mire vendet nga ku shkarkoni ne Internet; shume prej krijuesve te viruseve dhe krimbave perdorin programet falas per te fshehur aplikacionet e demshme.

  - Sigurohuni qe kompjuteri te kete te instaluara te gjitha shtojcat dhe rinovimet e nevojshme (nese perdorni Windows, shkoni tek faqja e Windows Update dhe instaloni gjithe shtojcat per te cilat ka nevoje sistemi i shfytezimit).

  - Kontrollojeni imtesisht per viruse edo disk qe futni ne kompjuter dhe edo shkarkim te ri perpara se ta hapni.

   Ora është Thu Feb 22, 2018 3:55 pm