Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Kryepllaka apo pllaka Am

  Share

  Kryepllaka apo pllaka Am

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Fri Apr 17, 2009 7:41 am

  Kryepllaka apo pllaka ame (ang. motherboard apo mainboard) eshte karta kryesore e kompjuterit ne te cilen vendosen te gjitha pjeset tjera te tij si procesori , karta grafike, karta e zerit, pllakezat e kujteses, etj.

  Qellimi kryesor i pllakes ame eshte mbajtja e perberesve te tjere shtese te kompjuterit, ushqimi i tyre me rryme elektrike, dhe nderlidhja e tyre per funksionimin e sistemit.

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sq/thumb/5/50/Kryepllaka.jpg/250px-Kryepllaka.jpg

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:50 pm