Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  HACK PICZO

  Share

  HACK PICZO

  Mesazh nga HacK - Group prej Sat Jun 20, 2009 2:48 pm

  Qysh me Hack ni web ne Piczo

  pra njeri qe 1 tutorial si me i "ndal" weba piczo-s :

  mere ket tool :

  http://geocities.com/valmirsoft/Sprut.zip

  dhe ne at program shkruje webin e viktimes :

  emriiviktimes.piczo.....

  dhe aty tek Thread ja bon 100 .

  per 30 minuta do te jet offline , sa e mban ate qaq do te jet offline.

  ne at moment qe programin e hek hapet webi perseri .
  __________________________________________________ ___________
  ska bre njeri nevoj per spruta sene piczo zdrohet me 1 inbox

  Pra hyjme ne InboX te eMailit ..

  Dhe Shkojme NeW per te Derguar MesazH

  From psh : _fuat@live.com Pra qysH e kini eMailin tuaj

  To : abuse@piczo.com

  Subject : Hi..!

  SHOW PLAIN TEXT SHENONI

  Hi..!

  Today I Visited A Piczo.com Site and I've Seen On It Bad Contect , ******* Things Etc..

  This Is The Web URL : www.webi.piczo.com

  Please Cancel This Use's Account

  edhe brenda 24 oreve do te mbyllet WEBI

  Ma shum se 3 abuse qoj

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:50 pm