Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Fito dhe ti deri 630$ në Muaj !!

  Share

  Fito dhe ti deri 630$ në Muaj !!

  Mesazh nga HacK - Group prej Sat Jun 20, 2009 2:47 pm

  Kodi:

  https://www.alertpay.com/

  Përshëndetje Antarë dhe Vizitor të nderuar

  Një ofertë e re për ata të cilet duan që të fitoj para përmes reklamave të firmave të njohura botërore të cilat për një vizit paguajn një shum të vogël parash por duke pas parasysh numrin e madh të kompanive ajo shum e vogël shum shpejt do bëhet një shum e madhe dhe e mjaftueshme ku mund ta arrit deri në 15 $ (dollar) në ditë..


  Tash unë do mundona që tua jap disa udhëzime se si duhet regjistruar ..

  Së pari shkojm e hapim një accont në alterpay
  (ky web shërben për ti bërë transfer parat që i fitoni)

  Kujdess !!

  Duhet pas CC (Credit Card)

  Klikojm mbi reklamën për tu regjistruar

  Imazh
  Pasi që u regjistruam në AlertPay tash shkojm regjistrohemi KËTU

  Pastaj klikojm në Join now and receive a $0.05 SIgn-up Bonus

  dhe më pas i mbushim gjitha

  dhe këtu AlertPay E-mail Address For Payments: e futni e-mail që u regjistruat në AlertPay

  më pastaj e selektojmë at kutin teI Accept the Terms of Service

  më pas e përshkruaj at far kodin i cili është me nurma dhe shkronja

  dhe shkojm e kompletojm në REGISTER

  [b]Qetashti ju vjen nje far linku për verifikim në inbox..klikojm mbi at linkun i cili është me i gjat..

  Dhe më pas kyqeni direkt në këtë web..

  Tashti jemi kyq dhe vazhdojm klikojm në butonin e par SURF ADS

  Dhe këtu i keni ato reklamat që duhet klikuar për të fituar para..zakonisht gjinden prej 10 deri 20 reklama varësisht nga reklamat e asaj dite,kshtu që ne duhet ti klikojme ato një nga një..

  Pasi ta klikojmë njërën prej tyre e shohim në anën e majt diku posht url paraqiten disa sekonda..ato jan 30 sekonda..duhet prit të kalojn ato 30 sekonda për të klikuar tek tjetra ads.(ndonjëhere del një far kodi për konfirmim p.sh WJKP..e shkruani këtë dhe pastaj enter..më pas del një shenëj e $ (dollar)..tashti d.m.th ato para kan kalu në accont tuaj).

  Kjo vlen per ti klikuar këto ads nga web kryesor..

  Un tash do e kalkuloj nje hesap se si me fitu ma shum para nga këto reklama..

  [b] Zakonisht gjindet ky kalkulim

  Puna juaj Fitimprurëse


  Kliko 10 ads në Dit = $0.10
  20 referues klikojn 10 ads në dit = $2.00
  Fitimi i juaj Ditor = $2.10
  Fitimi i Juaj Javor = $14.70
  Fitimi i Juaj Mujor = $63.00

  Ky kalkulim është normal ku gjindet në çdo site për ads


  Mirpo !!
  Ne kem gjet një zgjidhje se si me fitu edhe më tepër se kaq,sepse ne shqiptarët me pak nuk pajtohem hehe..

  OK pra un po ju tregoj një variant se si me fitu deri edhe 630 $ në Muaj..

  Kjo ju duket një gjë e pabesueshme por kjo është e vërtetë me çka do tju tregoj tani !!

  Ne e pam se duke u regjistruar me një web i cili ka ads dhe paguan një shum të vogël por me disa referala ajo shum rritet deri në 63 $ në muaj
  mirpo ne i kem gjet edhe disa web tjer dhe kalkulimi jon është kështu..

  Puna juaj Fitimprurëse
  Kliko 10 ads në Dit = $0.10 x 10 site = 1 $
  20 referues klikojn 10 ads në dit = $2.00 x 10 site 20 $
  Fitimi i juaj Ditor = $2.10 x 10 site 21 $
  Fitimi i Juaj Javor = $14.70 x 10 site 147$
  Fitimi i Juaj Mujor = $63.00 x 10 site 630$

  Ja pra kjo është kalkulimi jonë dhe besoj se cdo njeri prej jush është kurreshtar që të fitoj aq..

  Ja këtu posht i keni web sitet ku mundeni të regjistroheni..

  [color=Purple]Mua s'më mbetet tjetër veq se tu uroj fat ..  Kodi:

  http://www.iclickclub.com/

  Kodi:

  http://bux.to/


  Kodi:

  http://world-bux.com/

  Kodi:

  http://adbux.org/

  Kodi:

  http://www.xclix.net/


  Këtu do ua paraqes disa foto se sa kan fitu disa antar

  Shpresoj ju të fitoni edhe më tepër.. FAT

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:29 pm