Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  si ta instalojm ikonen e ipkos pa CD

  Share

  si ta instalojm ikonen e ipkos pa CD

  Mesazh nga GheennT prej Sat May 16, 2009 4:53 pm

  Mirmrama anetar te nderuar ne kete tutorial do te mesoni si te instalojm ikonen e ipos pa CD

  1.Hapim My Network Places
  2.Shkojm Properties
  3.KLikojm Crate a new connection (ndodhet ne anen e majt ) Pastaj hapet nje dritare
  4.Klikojm Next
  5.Perseri Next
  6.Zgjedhim Set up my connection manually dhe Next
  7.Pastaj zgjedhim Connect using e broadband connection that requires a user name and password dhe Next
  8.Te ISP name shenojm IPKO dhe Next
  9.Ketu nese deshirojm ti shenoni te dhenat i shenojm nese jo vetem Next
  10.Pastaj vendosim ticun tek Add shortcut to the connection to my desktop dhe Finish
  11.Pastaj hapet Ipko net Duo i plotesojm te dhenat dhe connection

   Ora është Sun Apr 22, 2018 9:52 pm