Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Rrite shpejtesine e hard-diskut

  Share

  Rrite shpejtesine e hard-diskut

  Mesazh nga GheennT prej Sat May 16, 2009 4:51 pm

  RRITE SHPEJTESINE E HARD-DISKUT

  Ja nje TUtO nga une qysh me rrit shpejtesine e HARD-DISKUT.Une nuk i mar pergjegjsin nese juv dodh diqka PC tuaj.

  Kryeni ket veprim vetem nese PC i juaj osht 256mb RAM ose me i lart.
  shkoni te START pastaj shkoni RUN edhe e shkruni SYSEDIT.EXE
  ->qelen 4 dritare .e lyp dritaren me emrin system.ini
  kerkoni deri en Fund te dritares edhe lypne
  nje rresht ku shkrun [386enh].
  atyh e shtyp ENTER per me dal me ni rresht tri dhe ne at rresht shkruani Irq14=4096

  Pastaj shkoni te FIle edhe bonja SAVe .
  Ndryshimet do te verehen pasi tja boni REBOOT.

  VEREJTJE:sipas disa te dhenav kjo METOD osht per diska IDE drives ,por sipas te disa te dhenav me te reja kjo osht e mundshme edhe per SCSI disks.

  --____>>shpresoj se isha i kjart....>me t'mira

   Ora është Sun Apr 22, 2018 9:51 pm