Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Nxensi Dhe Puntori

  Share

  Nxensi Dhe Puntori

  Mesazh nga GheennT prej Sat May 16, 2009 4:44 pm

  Nje nxenes nje dit shkon te nje burektore dhe e pyet puntorin a ke 1001 kifle dhe puntori i pergjigjet se nuk ka , diten e ardhshme nxenesi shkon perseri ke burektorja dhe e pyet a ke 1001 kifle, puntori i pergjigjet se nuk ka, mbas pak kohe vjen pronari i burektores dhe puntori i thot se vjen nje nxenes dhe i kerkon 1001 kifle dhe pronari i thot puntorit me ia pregadit 1001 kiflet nxenes, te nesermen vjen nxenesi dhe i thot te njejten a ke 1001 kifle dhe puntori i pergjigjet se kam 1001 kifle. -dhe nxenesi i thot se nuk ke me i shit asnjeher.

   Ora është Fri Feb 23, 2018 8:43 pm