Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Polici dhe xhaja

  Share

  Polici dhe xhaja

  Mesazh nga GheennT prej Sat May 16, 2009 4:43 pm

  Nj? xhaje nga katuni po shkonte me goamrin e tij p?r ne qytet te shiste dru. Ke unaza nj? polic qe e mbante veten p?r garip (kuller) e pyet xhajen
  O xhaje a kan? ngel me gomare nga fshati jot
  Plaku i urte ja kthen
  Dhe ata qe kan? ngelur u veshen polica

   Ora është Thu Feb 22, 2018 3:56 pm