Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Telefoni dhe vesht

  Share

  Telefoni dhe vesht

  Mesazh nga GheennT prej Sat May 16, 2009 4:41 pm

  Shkon ni dit boshnjaki n?pun me zavoja n?vesh. E shohin kolegt e s?ju rrihet pa e vet:

  - Shka ti gjet vesht?

  - Kurgjo mer, qysh kesh tu hekuros boni telefoni e e kapa hitin n?vaNt t?telefonit e ...

  - Po veshin qeter?

  - E thirra Ndihmen e par

   Ora është Sat Feb 17, 2018 7:55 pm