Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Puthja .

  Share

  Puthja .

  Mesazh nga Caveman prej Sat May 16, 2009 2:06 pm

  Një grua e bukur i thotë dashnorit të saj:
  - Janë dy vende ku do të doja të më puthësh!
  - E cilat janë ato vende?, e pyet dashnori i eksituar.
  - Në Haiti dhe në Ibiza!

   Similar topics

   -

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:57 am