Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Vizatimi .

  Share

  Vizatimi .

  Mesazh nga Caveman prej Sat May 16, 2009 2:04 pm

  Hyn mësuesi në klasë dhe e sheh një organ gjenital mashkullor të vizatuar keq. Kthehet kah nxënësit dhe u thotë:
  - Hajde të gjithë tani mbyllni sytë!
  Fëmijët e dëgjojnë.
  - A i ka mbyllur sytë edhe ai që e ka vizatuar këtë?
  - Po mësues, përgjigjet Fatmiri.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:38 pm