Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Fëmija .

  Share

  Fëmija .

  Mesazh nga Caveman prej Sat May 16, 2009 2:01 pm

  Pasi që bëjnë dashuri, femra i thotë mashkullit:
  - I dashur, nëse kam mbetur shtatzënë dhe bëhemi me fëmijë, si do ta quajmë?
  Ai heq prezervativin, e lidh nyje dhe e hedh nga dritarja:
  - E dashur, nëse ky arrin të del prej këtij do t’ia qesim emrin e atij magjistarit më të madh në botë - David Copperfield!

   Ora është Thu Mar 22, 2018 9:27 am