Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Web hacking

  Share

  Web hacking

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Thu Apr 16, 2009 9:02 am

  HACKING PAGE

  1 Hyrja
  2 Ruajuni mos te ju nxajn
  3 Whois
  4 Hack

  1 Hyrja:
  Ne kete text do te i shfrytzojm metodat dhe menyren e depertimit ne sajte per te i manipuluar . . Une nuk mar pergjegjesin per damet e shkaktuara ne sajte per shkak te shfrytzimit te ketij texti . Ky text destinohet vetem per qeshtje informative.

  2. Ruajuni mos te ju nxajn:
  Permbajuni regullave dhe zdo te keni problem:

  1. Gjithni ipni emra dhe numra te gabuar
  2. Ne regjistrimin e -e-maul akontit te juaj Genjeni
  3. Mos u lavdoni shum
  4. Mos shkaktoni dame

  3. Whois:
  Hapi i pare ne haking te web faqeve eshte te beni whois search(programin mund ta merni nga interneti), ai ju jep te dhena interesante mbi sajtin. Kete mund ta shfrytzoni ne u brute force metoden.

  4. Hack:
  E tani provoni me keto metoda:

  Metoda #1
  Pasi e beni whois search provoni ta gjeni paswordin permes FTP-s. ka shum njeres jo kreativ qe shkruajn pass-in si edhe user, ose provoni me diqka logjike qe keni gjet ne sajt.

  Metoda #2
  Do ta provojme permes administratorit te padijshem .
  Dergojeni nje fake mail(keni textin ne kete sajt, gje e thjesht) ne meilin e tij kontaktues pra mailin e webmasterit. Gjeje ndoni arsye si psh "Plesse send me my password on my new mail vas@mail.com. I foriget my old password" Kjo nuk funkcionon shpesh por ben te provohet.


  Metoda #3
  Do te mundohemi permes ftp-s.
  GJejeni ne internet programin qe quhet
  Bic.bat ihapeni dhe ju paraqitet diq si me posht:
  root❌0:1:0000-Admin(0000):/:/usr/bin/csh
  daemon❌1:1:0000-Admin(0000):/:
  bin❌2:2:0000-Admin(0000):/usr/bin:
  sys❌3:3:0000-Admin(0000):/:
  adm❌4:4:0000-Admin(0000):/var/adm:
  lp❌71:8:0000-lp(0000):/usr/spool/lp:
  smtp❌0:0:mail daemon user:/:
  uucp❌5:5:0000-uucp(0000):/usr/lib/uucp:
  nuucp❌9:9:0000-uucp(0000):/var/spool/uucppublic:/usr/lib/uucp/uucico
  listen❌37:4:Network Admin:/usr/net/nls:
  nobody❌60001:60001:uid no body:/:
  noaccess❌60002:60002:uid no access:/:
  webmastr❌53:53:WWW Admin:/export/home/webmastr:/usr/bin/csh
  pin4geo❌55:55:PinPaper Admin:/export/home/webmastr/new/gregY/test/pin4geo:/bin/false
  ftp❌54:54:Anonymous FTP:/export/home/anon_ftp:/bin/false

  Kjo quhet password file.
  Startoni nje program te crackimit si psh. (John the ripper, cracker jack, wwwhack) pshtetuni dhe pijeni nje bire..

  shkruar Ar1.HaCk

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:39 pm