Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Netbooku i parë i bazuar në Android

  Share

  Netbooku i parë i bazuar në Android

  Mesazh nga dannchee prej Fri May 15, 2009 2:03 pm  Sapo janë paraqitur disa celularë solidë me sistemin operativ Android të kompanisë Google, tashmë dikush veçmë ka tentuar të bëj edhe një laptop të vërtetë me Android.

  Nuk jemi krejtësisht të sigurt nëse më shumë bëhet fjalë për telefon celular apo kompjuter, sikur që nuk jemi të bindur se Android si platformë është e pjekur sa duhet për të kaluar në kompjuterë personal të vërtetë.

  Mirëpo Alpha 680 ka disa karakteristika interesante, të cilat madje edhe nuk janë të lidhura me sistemin operativ; në të gjendet ekrani i madh i ndjeshëm në prekje i cili mund të sillet.
  Specifikat më shumë i afrohen celularit sesa kompjuterit. Ai përmban procesor ARM11 me takt punues prej 533 MHz, rezolucioni i ekranit është 800 x 480 piksela, 128 MB DDR2 RAM memorie, Wi-Fi si dhe disk SSD me kapacitet prej një gigabajt.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:13 pm