Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Olympus Stylus Tough-8000

  Share

  Olympus Stylus Tough-8000

  Mesazh nga dannchee prej Fri May 15, 2009 2:01 pm

  Kompania e cila merret me krijimin, prodhimin dhe shitjen e fotoaparateve, Olympus, ka paraqitur modelin e saj më të ri Olympus Stylus Tough-8000.

  Shpesh ndodh që telefonat tonë celularë, MP3-të, kamerat digjitale apo fotoaparatet prishen gjatë rënies, goditjes apo lagies me ujë në to dhe do të bënim çdo gjë që t’i mbrojmë prej kësaj. Mu për këtë, Olympus ka nisur një linjë të plotë të fotoaparateve digjitale të cilët do të janë rezistues ndaj rrethanave që i përmendëm më lartë, e një prej tyre është edhe Olympus Stylus Tough-8000.

  Ky është modeli më i pajisur nga seria Tough. Është rezistues nga rënia prej dy metrash, mund të qëndrojë në thellësi të ujit deri në 10 metra dhe mund të mbaj peshën deri në 100 kilogramë.


   Ora është Thu Mar 22, 2018 9:19 pm