Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Opel shfaq Astran e re

  Share

  Opel shfaq Astran e re

  Mesazh nga dannchee prej Fri May 15, 2009 1:58 pm

  Pas një muaji pritje Opel edhe zyrtarisht na i ka paraqitur fotografitë e para zyrtare të Astras së re, e cila premierën e saj botërore do ta ketë në panairin e automjeteve në Frankfurt që mbahet në vjeshtën e këtij viti, derisa në shitje do të duhej të del deri në fund të vitit.
  Për dallim nga konkurrentet në klasën e saj, të cilat nga gjenerata në gjeneratë evoluojnë në dizajn, Astra e re nuk i ngjan paraardhëses së saj. Siç ka thënë drejtori i marketingut të kompanisë “Vauxhall” Andy Gilson: “Vetëm emri i ka mbetur i njëjti”.

  Në Opel përmendin edhe platformën e re Delta të cilën Astra e ndan me Chevrolet Cruze, e mu për këtë do të duhej të ishte dukshëm më e orientuar kah automjetet sportive sesa paraardhësja e sa  Nën kofano do të gjenden katër motorë me benzinë dhe tre me naftë.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 9:38 pm