Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Kompania koreane Sky lanson celularin Hommage

  Share

  Kompania koreane Sky lanson celularin Hommage

  Mesazh nga dannchee prej Fri May 15, 2009 1:55 pm

  Për disa Hommage i ri është vetëm edhe një telefon celular i rrëshqitës i radhës por kompaninë koreane Sky ai është gjithçka. Me lansimin e tij kompania shënon solemnisht 10-vjetorin e punës.

  Hommage ka karakteristika bukur të rëndomta të klasës së celularëve të cilës i takon. Interesante janë 112 drita LED në panelin e përparmë të cilat gjatë përdorimit të telefonit ndriçojnë në forma të ndryshme.

  Sky ka ofruar edhe tri variante të ngjyrave të telefonit: të zezë, të bardhë dhe rozë dhe një çmim të vetëm, atë prej 400 dollarësh amerikanë.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:45 pm