Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Gmail importon kontaktet dhe e-mailat nga Hotmail, Yahoo...

  Share

  Gmail importon kontaktet dhe e-mailat nga Hotmail, Yahoo...

  Mesazh nga dannchee prej Fri May 15, 2009 1:55 pm

  Qëkur është paraqitur, shërbimi falas për e-maila i kompanisë Google ka dalë të jetë një prej më të mirëve të llojit të tij. Kohë pas kohe Gmail na befason me disa mundësi të reja, e tani mundëson që në të të importojmë edhe përmbajtjet nga shërbimet tjera të ngjashme.

  Gmail prej tani mundëson importimin e arkivit të e-mailave dhe kontakteve nga rreth 40 shërbime tjera për përdoruesit që dëshirojnë një gjë të tillë dhe atë në mënyrë të thjeshtë dhe pa humbur të dhëna.

  Kjo mundësi e re e Gmail është realizuar në bashkëpunim me kompaninë TrueSwitch.

  Importimi i kontakteve nga shërbimet tjera në Gmail tani për tani u është mundësuar përdoruesve të rinj të këtij shërbimi, derisa atyre ekzistues do t’u mundësohet gjatë javëve në vijim.

   Ora është Fri Apr 20, 2018 6:10 pm