Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  HP në telashe me bateri

  Share

  HP në telashe me bateri

  Mesazh nga dannchee prej Fri May 15, 2009 1:54 pm

  Hewlett Packard në SHBA tërheq rreth 70.000 bateri për laptopë nga disa linja të tyre për shkak të mundësisë së nxehjes dhe shkaktimit të zjarrit.

  Kompania tërheq bateritë e përdorura në modelet e ndryshme të laptopëve të linjave Pavilion, Compaq Presario, HP e HP Compaq.

  Kompjuterët janë shitur online nga muaji gusht 2007 deri në mars të vitit të kaluar. Çmimet e laptopëve kanë qenë mes të 500 e 3.000 dollarë, derisa bateritë e tyre janë prodhuar në Kinë.

  HP këshillon ndërprerjen së përdorimit të baterive në modelet e përmendura dhe se kryen ndërrimin e tyre pa pagesë.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:24 pm