Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Polici dhe Autobusi

  Share

  Polici dhe Autobusi

  Mesazh nga dannchee prej Fri May 15, 2009 1:36 pm

  Ni gru pi pret autobusin bashk me djalin e vet 6 vjeç, e ngat ksej grus edhe ni polic e pritke autobusin.
  Masi qe u vanu autobusi ky djali pi vet nonen e vet: Pse u vanu autobusi?
  Paj u bo pa la e shoferi viq shkoi mi la e kthehet fill.
  Edhe pak djali i merziten tu prit e vet nonen:
  Shka u bo hala s’erdh? - Qe se viq shkoj mi ndrru gumat e vjen? U munoke mi mashtrru kjo djalin.
  Kur e Nivi polici e kapi nervoza e tha: Ah nonen shoferit po a bash qetash gjeti mi la autobusin a?

   Ora është Fri Feb 23, 2018 8:42 pm