Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Gabimi i mesueses

  Share

  Gabimi i mesueses

  Mesazh nga dannchee prej Fri May 15, 2009 1:30 pm

  Babi, - i tha nxënësi i klasës së parë fillore, babait të tij, - mësuesja jonë nuk e di fare matematikën. Ajo, dje bëri një gabim shumë të madh dhe të gjithë nxënësit filluan të qeshin.
  -Çfarë gabimi bëri mësuesja?
  -Ajo dje na tha se numri katër përbëhet nga dy edhe dy, kurse sot: nga tre edhe një…

   Ora është Tue Mar 20, 2018 1:39 pm