Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Virgjiniteti dhe mashkujt

  Share

  Virgjiniteti dhe mashkujt

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 11:16 am

  Njona dojke mu martu po e kish problem se nuk ish virgjin. Shkon te nona mi vet qysh me ja bo qaren.
  - Maje ni kumell mreNa e ... – pi thot nona.
  T’nesermen pi vet nona:
  - Qysh kalove prom?
  - Un e lash kumllen përmi tavolin n’mengjes e ai e kish pas honger...
  - Hajt se nuk e gjon gjo. Baba jyt e ka honger mollen e s’e ka gjet kurgjo e t’toNin me kumell ...

   Ora është Mon Apr 23, 2018 6:43 pm