Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Banderi dhe gruja

  Share

  Banderi dhe gruja

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 11:15 am

  I des njonit gruja edhe krejt qyteti habitet qysh e përballoj kaq leht deken e grus. Vet kujdeset për krejt obligimet rreht vorrimit ... Rruges tu e bajt tabutin i bijin ni banderit edhe kfillet plaka po s’shkojin as 10 dit s’muhet apet edhe des. Apet tu e bajt tabutin nëpër t’njejten rrug; kur t’vijin te banderi ju thot plaki:
  - Allahile ruhi se pi bini apet banderit.

   Ora është Tue Mar 20, 2018 1:45 pm