Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Studentja dhe jeta

  Share

  Studentja dhe jeta

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 11:13 am

  - Mra me Ni qe pu martoshe me at studenten e trash?
  - Po, ajo osht jeta jeme …
  - Aiii, s’ki arsy mi konsideru jeten qaq t’roN.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 9:38 pm