Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Parfumat dhe vjerra

  Share

  Parfumat dhe vjerra

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 11:13 am

  I blen njoni dy parfuma Armani... edhe shoki i vet pi vet:
  - Për koN i bleve kta parfuma kaq t’shtrejt?
  - Për vjerren.
  - Pse a qaq shum e don a?
  - Jo bre burr po Niva qe ajo e jep jeten për ni parfum qesi e thash t’ja blej dy, ishalla e man fjelen.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 10:26 am