Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Kafja dhe kreveti

  Share

  Kafja dhe kreveti

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 11:11 am

  Bisedojin dy pijaneca:
  - Kisha pas qef mu martu me ni femen qe për çdo mëngjes ma bjen kafen n’krevet…
  - Un kisha pas qef mu martu me ni femen qe për çdo nat ma kish pru krevetin n’kafe.

   Ora është Mon Apr 23, 2018 7:06 pm