Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si ti bejm programet ne VB me XP Style

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Si ti bejm programet ne VB me XP Style

  Mesazh nga KosovaPower prej Fri May 15, 2009 11:00 am

  Me se pari hapim notepad edhe qesim kete kod:  version="1.0.0.0"
  processorArchitecture="X86"
  name="CompanyName.ProductName.YourApp"
  type="win32"
  />
  Your application description here.


  type="win32"
  name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
  version="6.0.0.0"
  processorArchitecture="X86"
  publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
  language="*"
  />


  Kete e ruajm si ‘vb6.exe.manifest’ pa thojza dhe e qesim ne direktoriumin ku gjindet VB…
  Tani kur do te hapni VB-n gjitha programet do tju dalin ne stilin e XP..
  Tani per te bere qe edhe programet tjera qe I ruajm ne si .exe me dal ne stilin e XP-s ne krijojm perseri ne manifest file si me pare qe kemi krijuar ‘vb6.exe.manifest’ por ne vend te vb6 e vendosim emrin si ja kemi ngjitur ne psh ‘ast-crew.exe.manifest’ edhe krejt fot dalin ne stilin e XP

   Ora është Sat Feb 24, 2018 9:23 am