Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Baba dhe pushimi

  Share

  Baba dhe pushimi

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:41 am

  - A e ki baben aty? – e vesin ni fmi t’vogel.
  - Jo, u shku për rrug.
  - A mes u shku n’pushim a?
  - Jo se e ka marr edhe mamen.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:32 pm