Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Djali dhe cakatja

  Share

  Djali dhe cakatja

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:39 am

  - Aaaa mër djal krejt budall je, s’pe sa me thon ... nashta sa qky dru – edhe cakat en tavolin disa her për me ja vërtetu fjelt e veta.
  - Osht ka cakat dikush n’der – i thot djali – mes u qo se un e qeli.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 9:26 pm